Kellemes gyógyulás

2015.02.04 08:39

Arcunk is mikro rendszerünkhöz tartozik, ugyanúgy ahogy a talp és a kéz. Kirajzolódik rajtuk testünk vetülete.  Ennek megfelelően egészségünk megtartásához, illetve visszaszerzéséhez a megfelelő arckezelés is hozzásegíthet, a szerveinknek és testrészeinknek megfelelő reflexzónák és pontok szakszerű masszázsával, nyomásával, ingerlésével, energetizálásával.

 

Ez a fájdalommentes kezelés ajánlott kortól, nemtől függetlenül mindenkinek, akinek fontos az egészsége. Egészségeseknek szinten tartásra, stresszoldásra,  betegeknek az orvosi kezelés mellett kiegészítő terápiaként  gyógyulásuk felgyorsítására, állapotuk javítására,  fájdalmaik csökkentésére.

Mint minden reflexológia kezelés, az arcreflexológia is jó hatással van a keringésre, ellazítja az arc izmait, melyeknek köszönhetően ráncok is kisimulnak.

 

A Hagyományos Kínai Orvoslás alapjaira épülő terápiás arcreflex kezelések nagy segítséget nyújthatnak többek között az alábbi betegségek esetén:

·         allergia, asztma

·         alvás problémák, stresszes állapot, enyhe depresszió

·         epe problémák

·         étvágytalanság, gyomor panaszok

·         fejfájás, migrén

·         húgyhólyaggal kapcsolatos problémák

·         idegesség

·         látásromlás

·         megfázás, nátha, arcüreg problémák

·         szédülés

·         túlsúly

·         valamint végtag fájdalmak, stb...

 

Vendégeinket kellemes környezetben várjuk, ahol test és lélek is megértésre talál. Terápiás kezelésekhez kedvezményes árú bérlet vásárlási lehetőséget biztosítunk.

A kezelés igénybevételéhez bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségeken:

masszazs@erintes.net

06-30/9665-076