Tudatos érintés

 

Az érintés számomra automatikus és fontos. Egy tudat alatt működő lételem, pont mint a levegővétel. Szeretetet, érzéseket sugároz, kapcsolatot teremt, életenergiát, rezgéseket ad és vesz át. Természetes, mechanikus mozdulat, ami belülről fakad.

A tudatos érintés jelentősége akkor vált számomra teljesen világossá, amikor megszületett a kislányom. A nyakára tekeredett köldökzsinór olyan mértékű oxigénhiányt okozott, mely komoly, tartós fogyatékosságot eredményezett. Olyannyira, hogy az 5 hónapos gyönyörű, csillogó szemű gyerekem felett pálcát törve, az orvos kijelentette: "Ez a kislány ülni sem fog tudni."

Számomra ez a tény elfogadhatatlan volt, ezért "orvosoktól a varázslókig" mindenkinél kutakodtam, megkerestem minden, akkor lehetséges eszközt, terápiát, hogy megváltoztassam a megváltoztathatatlant.

Megismerkedtem rengeteg alternatív gyógymóddal, találkoztam "pénzért semmit gyógyítókkal", és ami a legfontosabb rátaláltam azokra, akik tudással, tapasztalattal és szeretettel vették kezükbe lánykám sorsát.

Ma már kislányom néhány centivel magasabb nálam, és boldogan ugrik a hátam mögé, hogy összemérjük magunkat. Mindezt többek között a manuál terápiáknak, a masszázsnak, és a gyógytornának köszönhetjük.

Én a masszázs mellett tettem le a voksom. Gyermekem fejlődése, ismertette meg velem a masszázs jótékony hatásait. Megtapasztaltam és megtanultam, hogy a szeretet teljes tudatos érintés pont úgy nélkülözhetetlen, mint a levegővétel...

Ebből szeretnék adni mindenkinek, amennyit csak lehet.... 

Erdős Anita masszőr, akupresszőr, fitoterapeuta

06-30/9665-076

masszazs@erintes.net

 
Anita (masszázs)

A masszázs minden olyan ember nélkülözhetetlen terápiája, aki gondol testi lelki egészségére, aki szeretne hosszú ideig teljes életet élni. Azoké, akik szeretnék, hogy minden egyes eltöltött percük a lehető legkellemesebben, jó erőnlétben teljen el, még akkor is, ha munkájuk, tevékenységük, magánéletük rengeteg energiát emészt fel. A masszázs a legcsekélyebb mértékben is értékes befektetés, mely jól lét érzést, egészséget, harmóniát biztosít, nem csak az egyénnek, hanem általa környezetének is.

 

Edina (kineziológia)

Mindenki jó valamiben.
Mindenki tart valahol és valahova.
Mindenki választhatja a fejlődést. 

 

Péter (mátrix, tudatalatti oldás)

Mi a Mátrix? 

Biztosan a filmtrilógia ugrik be elsőnek. 
Tudom hogy meglepően hangzik, ám nem vagy messze az igazságtól!
Biztos vagy abban, hogy amit látsz csak az a Valóság?
Egyszerűen fogalmazva az Univerzum válasza egy magasabb rezgés szinten az elmében és testben zajló folyamatok rendeződésére, átalakítására.
Ez az energetikai kezelés teszi lehetővé, hogy azonos rezgési szintre kerüljön a benned lévő energia az Univerzum magasabb szintű energiáival és ezáltal indul meg az átalakulás folyamata. Akár azonnal tapasztalható az öröm érzése, a nyugalom, a béke érzése. Ez egy mélyebb tapasztalás, és végleges rendeződés. Ennek vonzata a testi rendeződés is , akár gyógyulási folyamatok is mehetnek végbe azonnal. Van aki nem érez azonnali hatást, de megnyugtató az a tény, hogy az átalakulás akkor is elindul mentális és fizikai síkon is. 
Itt minden pillanatban bármi megtörténhet......