Füleld le a betegséget!

2015.10.11 11:00

Nyakunkon az ősz és a tél. Bármennyire is gyönyörűek az ősz színei és termései, bármennyire lenyűgöző és élvezetes a hófehér téli takaró, az időjárás nem kedvez az egészségünknek. A hideg, nedves, szeles időben ázunk-fázunk, átfázunk, megfázunk. Ugye te is érezted már, hogy olyan hideg kemény szél fúj, hogy szinte huzatot kapsz? Jön a nátha, a fülfájás, torok-, vagy arcüreggyulladás. Ezek a problémák megelőzhetők, illetve hamar rendbe hozhatók.

A fülgyertyázás egy természetes gyógymód, teljesen fájdalommentes. 

Alkalmazható:

·         allergia,

·         nátha,

·         influenza,

·         arcüreg gyulladás,

·         mandulagyulladás,

·         fülfájás  /hallójárat gyulladás/,

·         fülbe sugárzó fülkörnyéki fájdalom,

·         füldugulás,

·         fejfájás,

·         szédülés,

·         fokozott fülzsírtermelődés kezelésére, a tünetek enyhítésére, stb.

 

A fülgyertyák, egyik fontos összetevője a méhviasz. A fülgyertya  melege és gőzei a fülzsírt megduzzasztják, képlékenyen tartják,  így az pár napon belül magától kiürül, ezért érdemes akkor is alkalmaznunk a fülgyertyát, ha egészségesek vagyunk, ekkor havonta egy alkalommal elegendő a használata. A fülgyertya égése során - a fülgyertya és a hallójárat együttes  üregrendszerében  -  egy rezgő, vibráló levegőoszlop keletkezik.  Ez a vibrálás a fül energiapontjainak stimulálásához, a dobhártya és a fülünk további, rendkívül finom, érzékeny  alkotó részeinek „masszírozásához" elegendő. Az égéshő kürtőhatása miatt egy szívóerő érvényesül. Ahogy a gyertya hossza rövidül, a szívó hatás is csökken, viszont a hőhatás fokozódik. (nem éget). A meleg hatására pórusaink tágulnak, igy a méhviasz és az illoolajok hatóanyagai is könnyen felszívódnak. A fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz is.

A fülgyertyát tilos használni dobhártya sérülés, lyukas dobhártya esetén, valamint a külső hallójárat sérülései, sebei esetén.

 

Fülgyertya kezelés: kb 30-35 perc (mindkét fül gyertyázása)

 

Fülgyertya extra kezelés: kb 45-50 perc, mindkét fül gyertyás kezelése, valamint kiegészítő arc-reflexológia kezelés  (a panaszoknak megfelelő pontok kezelésével, vagy prevenció jelleggel általános kezelés, kívánság szerint aromaterápiás, vagy "botox" hatású anyagot használva) 

Az arc-reflexológia hatásairól olvashatsz weboldalunkon. 

 

10 éves kortól gyerekeknek is!

 

Várunk elérhetőségeinken szeretettel.