Vízöntő - masszázs horoszkóp

2014.02.08 19:29

Vízöntő: I. 21. - II. 18. 

A független ember

 

Nem szívesen alkalmazkodsz, és bátran szakítasz a megszokott hagyományokkal. Küzdesz az érzelmi kötöttségek ellen, mégis erre vágysz a legjobban.

 

Betegségre való hajlam: Lábszár, boka, idegrendszer, hipofízis megbetegedései. Ritmuszavarok, balesetek, görcsös betegségek jelentkezhetnek.

 

Személyes szabadságod, és egészség utáni vágyad minden jegy közül neked a legerősebb, és nem vagy rest tenni érte. Tudatosan és tudat alatt is figyeled tested lelked rezdüléseit, és a valahol hibát találsz a gépezetben azonnal teszel annak megjavításáért. Neked aztán lételemed lehet bármilyen masszázs, hiszen több legyet ütsz vele egy csapásra! Egy egy masszázs alkalmával kiszakítod magad a mókuskerékből, ami neked alapból jár, ráadásul oldod a lelki feszültségeket, és karbantartod a tested. Téged a masszázs lazít, erősít, kiegyensúlyozottá tesz,  ezzel eléred a számodra legfontosabbat, hogy sokáig lehetsz egészségben együtt a szeretteiddel.

 

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. Akár gyógyulás, akár megelőzés szempontjából a masszázs fontos szerepet tölthet be minden ember életében. Esetleges fájdalmaid csillapodnak; bőröd regenerálódik, megszépül; vérkeringésed javul, ezáltal szerveid könnyebben jutnak az éltető oxigénhez; nyirokkeringésed aktívabb lesz, könnyebben és gyorsabban szabadulsz a szervezetedbe bekerült méreganyagoktól; anyagcseréd fokozódik; izomzatod teljesítménye javul. Mindezek együttesen tested jól működését eredményezik, általános közérzeted javul, jobban bírod a terhelést, könnyebben állsz ellen betegségeknek.