Vitaminszint mérés

2021.10.03 15:48
 

Kíváncsi vagy rá, hogy szervezetedben megfelelő szinten vannak-e a legfontosabb vitaminok, és ásványi anyagok? Esetleg fogyasztasz étrendkiegészítőket, mégsem vagy elégedett? Immunrendszered működését nem érzed megfelelőnek?

Ha szeretnél egészségesen élni, fontos odafigyelni a megfelelő táplálékokra, étrendkiegészítők fogyasztására. Ahhoz, hogy tudd mit szükséges pótolnod, vagy esetleg mi az, amiben az étrendedben változtass méresd meg a vitaminszinted.

Mostantól lehetőséged van ellenőriztetni tűszúrás nélkül is, hogy szervezeted milyen vitaminokban vagy ásványi anyagokban szenved hiányt. Elektromos mérőkészülék segítségével hozzáférhetővé válik nálam a szervezet aktuális vitamin és ásványianyag ellátottsága. A Hagyományos Kínai Orvoslás, és a mai modern technika ötvözetével készült készülék egyes akupunktúrás pontok elektromos ellenállásának mérésével képet mutat a szervezet jelenlegi állapotáról. A felmérés irányt mutat, számszerű értékeket nem közöl, ellenben segítséget nyújt abban, hogy a táplálkozásban és/vagy étrendkiegészítők fogyasztásában mire kell ügyelni ahhoz, hogy szervezetünk kiegyensúlyozott ellátást kapjon.

Fontos az egészség megtartásában, illetve visszaszerzésében, hogy vitamin és ásványianyag háztartásunk folyamatosan egyensúlyban legyen. Ehhez nem csupán az éppen aktuális állapotról a műszer által kiértékelt adatokat kapod meg. Az eredmények alapján igyekszem segítséget nyújtani abban, hogy hogyan, mivel állítható helyre az egyensúly, pl. étrend, étrendkiegészítő.

 

Az elektro-akupunktúrás elvek alapján működő készülékkel a felmérés:

26 féle vitamin és ásványi anyag mérése lehetséges, melyek a következők: Biotin, Kalcium, Króm, Koenzim Q10, Réz, Folsav (B9), Glükozamin, Jód, Vas, Magnézium, Mangán, Omega 3-6 zsírsavak, Kálium, Szelén, Nátrium, A-vitamin, B1-vitamin, B12-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, B5-vitamin, B6-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, Cink.

Fájdalom mentes, Bármilyen életkorban mérhető.

A Méréshez szükségem lesz a kezed, lábad, arcod, és a hasad egyes akupunktúrás pontjaira. Kérlek a felmérés előtt 2-3 órával ne fogyassz étrendkiegészítőket, és ne használj krémeket, testápolót.

Szánj magadra és egészségedre 30 percet! A vitaminszint mérés árát az árlistában találod. Kérj időpontot a kapcsolati menü elérhetőségein!

 

A vitaminszint mérés eredménye tájékoztató jellegű, az orvost nem pótolja.