Szűz - masszázs horoszkóp

2014.02.08 19:15

Szűz: VIII. 24. - IX. 22. 

A testére figyelő ember

 

Biztonságérzetednek és nyugalmadnak elengedhetetlen feltétele a rendezett magánélet, a megnyugtató anyagi helyzet és egy biztonságos állás.

 

Betegségre való hajlam: Emésztőrendszeri, valamint idegrendszeri betegségek.

 

Folyton arra törekedsz, hogy rend legyen az éltedben, és ezért bármit képes vagy megtenni. Mindegy, hogy a lelked, a tested, az egészséged, a munkád, a családod szempontjából nézed, mindenhol a rendezettséget keresed. Szereted az egészséges ételeket, a könnyedebb, rendszeres sportot. Figyeled a tested rezdüléseit, és bármilyen nem megfelelő jelzést látsz vagy érzel, azonnal teszel róla, hogy megszüntesd a baj okát. Talán az összes állatövi jegy közül neked a legfontosabb, hogy igénybe vedd a masszázsterápiát. Tisztában vagy vele, hogy szervezeted jól működéséhez ez elmaradhatatlan. Válts bérletet egy teljes testre kiterjedő masszázsra. Ezzel nem csak izmaidat, szöveteidet, hanem többek között bőrödet, keringésedet is rendben tarthatod. Tökéletesnek fogod érezni magad, és mások is annak látnak.

 

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. Akár gyógyulás, akár megelőzés szempontjából a masszázs fontos szerepet tölthet be minden ember életében. Esetleges fájdalmaid csillapodnak; bőröd regenerálódik, megszépül; vérkeringésed javul, ezáltal szerveid könnyebben jutnak az éltető oxigénhez; nyirokkeringésed aktívabb lesz, könnyebben és gyorsabban szabadulsz a szervezetedbe bekerült méreganyagoktól; anyagcseréd fokozódik; izomzatod teljesítménye javul. Mindezek együttesen tested jól működését eredményezik, általános közérzeted javul, jobban bírod a terhelést, könnyebben állsz ellen betegségeknek.