Skorpió - masszázs horoszkóp

2014.02.08 19:18

Skorpió: X. 24. - XI. 22. 

A szenvedély embere

 

Életerős, szívós, egészséges jegy. Ha mégis megbetegszel, akkor az rendszerint pszichés eredetű, ilyenkor életed egy területén képtelen vagy továbblépni.

 

Betegségre való hajlam: Nemi szervek betegségei, urológiai probléma, vastagbélprobléma, a húgyutak és a végbél betegségei.

 

Általában jól érzed magad a bőrödben, de csak azért, mert gondoskodsz róla. Meggyőződésed, hogy minden betegség lelki eredetű. Éppen ezért fontos neked a rendszeres talpmasszázs. Ezzel nem csak szerveid egészséges működését segíted elő, de lelki problémáid oldásában is előre léphetsz. A rendszeresség azért fontos, mert sajnos stresszes világunkban szinte egyetlen nap sem múlik el valamilyen negatív hatás nélkül. Válts bérletet, és ne hagyj ki egyetlen időpontot sem. Könnyen lazán minden gond megoldása egyszerűbb.

 

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. Akár gyógyulás, akár megelőzés szempontjából a masszázs fontos szerepet tölthet be minden ember életében. Esetleges fájdalmaid csillapodnak; bőröd regenerálódik, megszépül; vérkeringésed javul, ezáltal szerveid könnyebben jutnak az éltető oxigénhez; nyirokkeringésed aktívabb lesz, könnyebben és gyorsabban szabadulsz a szervezetedbe bekerült méreganyagoktól; anyagcseréd fokozódik; izomzatod teljesítménye javul. Mindezek együttesen tested jól működését eredményezik, általános közérzeted javul, jobban bírod a terhelést, könnyebben állsz ellen betegségeknek.