Rák - masszázs horoszkóp

2014.02.08 19:09

 Rák: VI. 21. - VII. 22. 

Az érzelmek embere

 

Ha egy ügy mellett érzelmileg elkötelezed magad, képes vagy makacs kitartással küzdeni céljaidért, nagy meglepetést keltve ezzel környezetedben.

Betegségre való hajlam: Nőgyógyászati vagy urológiai problémák, gyomor, tüdő, nyálkahártyák, vizesedésre való hajlam, szívpanaszok.

Bármilyen áron mindent a szeretteidért! Pedig ha magaddal kicsit többet törődnél, még többet tudnál adni nekik. Szereted az otthon melegét, de nem mindegy hogyan érzed magad a bőrödben! Legalább havonta egyszer lepd meg magadat is. Ajánlatom egy minden rosszat elsöprő svéd masszázs, valami finom zsályás, vagy egyéb illatos gyógynövény hatóanyagait tartalmazó olaj használatával. A svéd masszázs tested-lelked minden piciny részét újjá, egészségessé varázsolja, így akár az aktív pihenés, akár a szerelem, akár a munka terén 100% teljesítményt mutathatsz fel, a hozzád tartozók legnagyobb csodálatára.

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. Akár gyógyulás, akár megelőzés szempontjából a masszázs, fontos szerepet tölt be minden ember életében. Esetleges fájdalmaid csillapodnak; bőröd regenerálódik, megszépül; vérkeringésed javul, ezáltal szerveid könnyebben jutnak az éltető oxigénhez; nyirokkeringésed aktívabb lesz, könnyebben és gyorsabban szabadulsz a szervezetedbe bekerült méreganyagoktól; anyagcseréd fokozódik; izomzatod teljesítménye javul. Mindezek együttesen tested jól működését eredményezik, általános közérzeted javul, jobban bírod a terhelést, könnyebben állsz ellen betegségeknek.