Oroszlán - masszázs horoszkóp

2014.02.08 19:11

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 23.

 A bőséges fogyasztás embere

Nehezen viseled, ha útirányt kell változtatnod, és gyakran hiúságod miatt benne maradsz abban a helyzetben, amelyről tudod, hogy kudarcra van ítélve.

Betegségre való hajlam: Szív- és keringési, valamint gerincbetegség, hátprobléma.

Akár a családban, akár a munkádban jó példát mutatsz, rengeteget dolgozol. De hogyan is várhatnád el, hogy alattvalóid felnézzenek rád, ha lemerültél, és jártányi erőd sincs. Egy uralkodó soha nem engedheti meg magának, hogy lepunnyadjon! Folyton figyelned, irányítanod kell a saját és mások dolgait, ez rengeteg szellemi, lelki és fizikai erőt követel. Ahhoz, hogy helyt tudjál állni a hétköznapok sűrű teendőiben, heti rendszerességgel ajánlom a mindenre kiható, regeneráló talpmasszázst, és mellette időnként egy alapos hátmasszázst. Halmozd az élvezeteket! Minden alkalom után újjá születhetsz, ami segít felülemelkedni minden akadályon.

 

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. Akár gyógyulás, akár megelőzés szempontjából a masszázs fontos szerepet tölthet be minden ember életében. Esetleges fájdalmaid csillapodnak; bőröd regenerálódik, megszépül; vérkeringésed javul, ezáltal szerveid könnyebben jutnak az éltető oxigénhez; nyirokkeringésed aktívabb lesz, könnyebben és gyorsabban szabadulsz a szervezetedbe bekerült méreganyagoktól; anyagcseréd fokozódik; izomzatod teljesítménye javul. Mindezek együttesen tested jól működését