Nyilas - masszázs horoszkóp

2014.02.08 19:19

Nyilas: XI. 23. - XII. 21. 

Az élet habzsolója

 

Nyugtalan ember vagy, akiknek az állandó optimizmusa hat a környezetére is. Becsületes vagy és remek a humorérzéked.

 

Betegségre való hajlam: A szervezet anyagcsere-folyamata lelassul, emiatt gyakori a máj és a méregtelenítő szervek betegsége, emellett a csípő és a combok problémája. A reuma is veszélyeztet.

 

Folyton intézkedsz, jössz mész. Egyetlen percet nem pihensz, nincs ideje szervezetednek regenerálódni. Pedig muszáj lenne egészségeddel is foglalkozni, mert a testnek és szellemnek is szüksége van pihenésre, ápolásra. Gyógynövényes relax masszázzsal két legyet üthetsz egy csapásra! Két hetenként iktass be néhány szabad masszázs órát, és a valódi kikapcsolódás mellett, szervezetedet támogató, gyógyító, regeneráló természetes alapanyagú krémek és olajok jótékony hatásait is élvezheted.

 

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. Akár gyógyulás, akár megelőzés szempontjából a masszázs fontos szerepet tölthet be minden ember életében. Esetleges fájdalmaid csillapodnak; bőröd regenerálódik, megszépül; vérkeringésed javul, ezáltal szerveid könnyebben jutnak az éltető oxigénhez; nyirokkeringésed aktívabb lesz, könnyebben és gyorsabban szabadulsz a szervezetedbe bekerült méreganyagoktól; anyagcseréd fokozódik; izomzatod teljesítménye javul. Mindezek együttesen tested jól működését eredményezik, általános közérzeted javul, jobban bírod a terhelést, könnyebben állsz ellen betegségeknek.