Mérleg - masszázs horoszkóp

2014.02.08 19:16

Mérleg: IX. 23. - X. 23. 

Az egészség embere

 

Szívesen vitatkozol, sőt, gyakran szembeszállsz beszélgetőpartnereiddel. Gyakran felhalmozod a problémákat, hogy ne kelljen szembenézned velük.

 

Betegségre való hajlam: Vese- és hólyagpanaszok, a test elsavasodása, cukorbetegség, bőr-betegség, a test lesoványodása.

 

Nem mondok újdonságot azzal, hogy téged minden érdekel, amivel egészségedet megóvhatod. A prevenció embere vagy. Talán el sem kell magyarázni neked a masszázs jótékony hatásait, hiszen zsigerből érzed, hogy ez csak jó lehet. Izomzatod, szöveteid, szerveid, keringésed rendbentartása érdekében bármelyik masszázs tipust választhatod, lényeg a karbantartás! A legjobban mégis az egész testedet átmozgató gyógynövényes, aromaterápiás masszázs lenne hasznos, ami még többet ad, hiszen a bőröd egészsége, és szépsége is fontos!  

 

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. Akár gyógyulás, akár megelőzés szempontjából a masszázs fontos szerepet tölthet be minden ember életében. Esetleges fájdalmaid csillapodnak; bőröd regenerálódik, megszépül; vérkeringésed javul, ezáltal szerveid könnyebben jutnak az éltető oxigénhez; nyirokkeringésed aktívabb lesz, könnyebben és gyorsabban szabadulsz a szervezetedbe bekerült méreganyagoktól; anyagcseréd fokozódik; izomzatod teljesítménye javul. Mindezek együttesen tested jól működését eredményezik, általános közérzeted javul, jobban bírod a terhelést, könnyebben állsz ellen betegségeknek.