Matrix két pontos energetikai átalakítás

2014.11.25 05:40

 

Nagy Péter vagyok, tudatalatti blokkok feltárásával és két pontos Matrix energetikával foglalkozom. 

Mit is jelent ez? 
Szinte nincs olyan ember akiben ne lenne félelem. A félelem mint ahogy a nevében is benne van nem a teljesség az Egész, hanem ennek a létállapotnak az ellenlábasa. Nem értjük hogy miért nem tudunk kitörni az állandó ismétlésekből, ami egyébként, egy másik oldalról megvizsgálva mindig kiderül hogy „csak” a hozzáállásunkat kell megváltoztatni. 
Jó hír hogy van kiút, vannak segítők, vannak módszerek, amik segítségével megtalálhatjuk a választ a saját kérdéseinkre, saját magunk által. 
 

A technikáról pár szó:
A két pont technika és a mátrixenergetika módszere hatékony eszköz az energetikai blokkok oldására.

A kvantum mező szinkronizáció a kvantumfizikának arra a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a valóságot az energia és rezgés állapotával lehet leírni. A kvantummezőben (Univerzum) minden fény és információ. 
Jellemző a módszerre, hogy egyidejű kapcsolatot létesítünk a test 2 pontjával illetve a test energiamezejében, miközben a tudatunkkal hatást gyakorolunk az információs mezőre. 
A 2 pont módszer és a mátrix energia könnyen, gyorsan és egyszerűen átalakítja fizikai és érzelmi állapotunkat, valamint életünk általános kérdéseit. Például az önbizalom vagy önbecsülés hiány a hiedelmek tömeges törlésével és az önértékelés többirányú támogatásával kezelhető az információs mező átalakításával. A mátrixenergetika összefér minden más technikával, módszerrel. Nagyon fontos: ez nem fáj !
 
 
 
Szeretettel várlak ha úgy döntöttél, hogy a tudatosság útját választod, teszel magadért és elindulsz lelki békéd felé.
 
További info, és időpont: tudatalattioldas@gmail.com vagy Tel: 30/503-67-16