Ikrek - masszázs horoszkóp

2014.02.08 19:06

Ikrek: V. 21. -VI. 21. 

A gyorsan élő ember

Kíváncsi vagy, kicsit szétszórt, mindenhez hozzá tudsz szólni. Ki nem állhatod az unalmat, a tanulást soha nem hagyod abba.

Betegségre való hajlam: Légúti betegségek, váll-, karpanaszok, idegi zavarok, beszéd-problémák.

 

Folyton jössz, mész, intézkedsz. Neked mindennél fontosabb másoknak segíteni, éjjel-nappal ugrásra készen állsz családod, barátaid, ügyfeleid kívánságainak teljesítésére. Észre sem veszed, hogy le vagy merülve, csak amikor már alig állsz a lábadon, és fájdalomcsillapítók után kell kapkodnod. A folytonos, változatos pörgés nagyon jó dolog, de időnként nem ártana ha saját magaddal is foglalkoznál kicsit. 1-2 hetente igenis fontos lenne regenerálódnod, pihenned kicsit. Szervezeted hálás lesz egy-egy levendula illatú, pihentető masszázsért, ami a  talpadtól egészen a fejed tetejéig minden porcikádra kiterjed!

 

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. Akár gyógyulás, akár megelőzés szempontjából a masszázs fontos szerepet tölthet be minden ember életében. Esetleges fájdalmaid csillapodnak; bőröd regenerálódik, megszépül; vérkeringésed javul, ezáltal szerveid könnyebben jutnak az éltető oxigénhez; nyirokkeringésed aktívabb lesz, könnyebben és gyorsabban szabadulsz a szervezetedbe bekerült méreganyagoktól; anyagcseréd fokozódik; izomzatod teljesítménye javul. Mindezek együttesen tested jól működését eredményezik, általános közérzeted javul, jobban bírod a terhelést, könnyebben állsz ellen betegségeknek.