Herbál masszázs

2013.12.26 17:53

Ha egy masszőr fitoterapeuta is, minden lehetséges eszközt megragad arra, hogy munkájához a  szeretett gyógynövényeit a lehető legtöbbször használja. Egyik legkézenfekvőbb lehetőség számára a herbál masszázs, amivel elvarázsolhatja vendégeit.

A herbál masszázs felgőzölt, meleg gyógynövényes labdacsokkal történik, kellemes testi-lelki ellazulást biztosít. 

A fantasztikus  gyógynövény illat mellett minden egyes érintés a természet gyógyító erejét sugallja.

A herbál maszázs egészségmegőrző hatása a keleti medicia alapelvén alapul, mely szerint, ha az energiapályákon szabadon áramlik az éltető energia, akkor számíthatunk szervezetünk öngyógyító képességének jól működésére. A gyógynövényes labdacsokkal ezeken az energiapályákon lévő elakadásokat szüntetjük meg, igy egy-egy masszázzsal már sokat tettünk az egészségünkért.

A meleg hatására a bőr pórusai tágulnak, igy a labdacsban található gyógynövényekből távozó hatóanyagok sokkal könnyebben felszívódnak. A bőr megszépül, a szövetek, izmok vérellátása javul.  Jó hatással van az idegrendszerre, stresszoldó hatása miatt. Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal szervezetünk méregtelenítő funkciója is javul. Lazítja a feszes izmokat, az izületek merevségét. Növeli a szervezet energiaszintjét az energiablokkok megszüntetésével. A gyógynövényes labdacsok különféle gyógynövény keverékeket tartalmaznak, így egyénre szabható a hatóanyagok használata.

A herbál masszázs fájdalommentes, kellemes, a teljes test számára pihentető, megújító hatású.