Halak - masszázs horoszkóp

2014.02.08 19:30

Halak: II. 19. - III. 20.  

A vágyakozás embere

 

 

Romantikus természetű vagy, aki minél több álmát szeretné megvalósítani. Szívesen úszkálsz vágyaid megvalósításának tengerében.

 

Betegségre való hajlama: Lábfej, a szervezet vízháztartásának, valamint a nyirokutaknak a zavarai. Hajlamosak a fertőzésekre, a megfázásokra.

 

Szeretteidnek mindent megadnál, ezért képes vagy éjjel nappal elmerülni az általad választott szakmában, feladatban. Így rád jellemző az állatövi jegyek közül leginkább a „nincs időm” kifejezés, abban az esetben, amikor magadra kellene figyelni kicsit. Bármennyire is úgy gondolod, hogy a családodtól szakítod el az időt és a pénzt, érdemes igénybe venned egy külön-leges kezelési módot, a nyirokmasszázst. A masszázs segít a nyirokutak szabaddá tételében, tested megszabadítja a fölösleges lerakódásoktól, gyorsul az anyagcseréd, ezáltal megúszhatsz rengeteg betegséget, és folyamatosan jól érezheted magad a bőrödben. Rendszeres masszázzsal egész emberként állhatsz helyt a minden napok feladat hegyeiben, ha jól érzed magad, még többet adhatsz azoknak magadból, akik szívednek kedvesek.

 

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. Akár gyógyulás, akár megelőzés szempontjából a masszázs fontos szerepet tölthet be minden ember életében. Esetleges fájdalmaid csillapodnak; bőröd regenerálódik, megszépül; vérkeringésed javul, ezáltal szerveid könnyebben jutnak az éltető oxigénhez; nyirokkeringésed aktívabb lesz, könnyebben és gyorsabban szabadulsz a szervezetedbe bekerült méreganyagoktól; anyagcseréd fokozódik; izomzatod teljesítménye javul. Mindezek együttesen tested jól működését eredményezik, általános közérzeted javul, jobban bírod a terhelést, könnyebben állsz ellen betegségeknek.