Kos - masszázs horoszkóp

2014.02.08 04:36

Kos: III. 21 - IV. 20.Kos

Az aktívan élő ember

Bátor hozzáállásod a legnagyobb erősséged. Éppen ez okozza a legtöbb problémát. Legfőbb hajtóerőd a győzelemvágy, és ez igen erős versenyszellemet olt beléd.

Betegségre való hajlam: Gyulladás, sérülés, fejfájás, kimerültség, alvásprobléma, idősebb korban emlékezetzavarok, vesekő.

Ne várd meg amíg teljesen kidőlsz! Ahhoz, hogy teljes erőbedobással tudd a dolgaidat intézni, feltétlenül szükséged van a rendszeres felfrissülésre, megújulásra. Frissen, üdén, fejfájás mentesen minden könnyebb! Iktass be hetente legalább egy alkalommal egy energetizáló, frissítő hátmasszázst! Válts bérletet, ezzel spórolsz is, és ráadásul nem mondhatod magadnak, hogy nincs időm rá!

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. Akár gyógyulás, akár megelőzés szempontjából a masszázs fontos szerepet tölthet be minden ember életében. Esetleges fájdalmaid csillapodnak; bőröd regenerálódik, megszépül; vérkeringésed javul, ezáltal szerveid könnyebben jutnak az éltelő oxigénhez; nyirokkeringésed aktívabb lesz, könnyebben és gyorsabban szabadulsz a szervezetedbe bekerült méreganyagoktól; anyagcseréd fokozódik; izomzatod teljesítménye javul. Mindezek együttesen tested jól működését eredményezik, általános közérzeted javul, jobban bírod a terhelést, könnyebben állsz ellen betegségeknek.