Bika - masszázs horoszkóp

2014.02.08 19:03

Bika: IV. 21 - V. 20. 

A béke embere

Higgadt vagy és céltudatos. Véleményed határozott, amihez makacsul ragaszkodsz. Békés vagy, de jobb nem kihozni a sodrodból.

Betegségre való hajlam: Torok, hörgők, mandulák, pajzsmirigy, a táplálkozás betegségei, nyakszirtreuma.

Na te aztán semmi jót nem tagadsz meg magadtól, a kényelem, a finom ételek, a kényeztetés örökre hozzád tartoznak. Ahhoz, hogy bűntudat nélkül vehess magadhoz mindent, amit szeretsz, feltétlenül szükséged van arra, hogy szervezetedet rendben tartsd! Látogass meg 1-2 hetente, és ajándékozd meg magad hol egy kényeztető illatos aromaterápiás masszázzsal, hol egy nyirokkeringést serkentő masszázzsal. Ha átmozgat a rendszeres masszázs, mindig jól fogod érezni magad a bőrödben, és megengedhetsz magadnak időnként egy kis repetát!

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. Akár gyógyulás, akár megelőzés szempontjából a masszázs, fontos szerepet tölt be minden ember életében. Esetleges fájdalmaid csillapodnak; bőröd regenerálódik, megszépül; vérkeringésed javul, ezáltal szerveid könnyebben jutnak az éltető oxigénhez; nyirokkeringésed aktívabb lesz, könnyebben és gyorsabban szabadulsz a szervezetedbe bekerült méreganyagoktól; anyagcseréd fokozódik; izomzatod teljesítménye javul. Mindezek együttesen tested jól működését eredményezik, általános közérzeted javul, jobban bírod a terhelést, könnyebben állsz ellen betegségeknek.