Bak - masszázs horoszkóp

2014.02.08 19:28

Bak: XII. 22. - I. 20. 

A hivatás embere

 

Felelősségteljes, kissé merev jegy. Tiszteled a hagyományt. Hivatásod elsőbbséget élvez mindennel szemben.

 

Betegségre való hajlam: Csontrendszer, térd, bőr, fogak megbetegedései, valamint reuma, köszvény, kövesedésre való hajlam, érszűkület.

 

Nálad első a munka, és a család, minden más csak utána következik. A saját magad egészsége sokszor csak a sor végén kullog, és csak akkor kap komolyabb hangsúlyt, ha már „fáj, szúr, becsípődik, húzódik” valami. Tisztában vagy vele, hogy rendszeres masszázzsal nagyon sok kellemetlenség, betegség megelőzhető, mégsem fordítasz rá elég figyelmet. Fontos számodra a takarékoskodás, ezért sokszor nem költesz magadra, pedig a legjobb befektetés az egészség és a jól lét megőrzése. Egyetlen percig ne habozz, hiszen hivatásod, munkád ellátása teljes, embert követel! Irány a masszőr 2 hetente! Válts családi bérletet, amivel nem csak te, hanem családtagjaid is igénybe vehetik a szolgáltatást. Ezzel adhatsz a hozzád tartozóknak is egy kis extrát.

 

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. Akár gyógyulás, akár megelőzés szempontjából a masszázs fontos szerepet tölthet be minden ember életében. Esetleges fájdalmaid csillapodnak; bőröd regenerálódik, megszépül; vérkeringésed javul, ezáltal szerveid könnyebben jutnak az éltető oxigénhez; nyirokkeringésed aktívabb lesz, könnyebben és gyorsabban szabadulsz a szervezetedbe bekerült méreganyagoktól; anyagcseréd fokozódik; izomzatod teljesítménye javul. Mindezek együttesen tested jól működését eredményezik, általános közérzeted javul, jobban bírod a terhelést, könnyebben állsz ellen betegségeknek.