Az a makacs narancsbőr!

2014.02.09 05:47

Elhiszem, hogy legszívesebben sírva fakadnál a narancsbőröd láttán, hiszen folyamatosan fogyózol, figyelsz az étkezésre, tornázol, és még mindig nem tudtál megszabadulni tőle.

Tudom, hogy mindent megteszel, mégis a cellulit makacsul ragaszkodik hozzád.

 

 

A bőr alatti kötőszövetek zsírsejtjei elraktározzák a szervezetünkbe bekerült méreganyagokat Ezek összecsomósodnak melynek látható eredménye az a fránya narancsbőr.

Nem könnyű szabadulni tőle, a fogyókúra sajnos nem elég. A salakanyagok távozását ezekből a zsírlerakódásokból segíteni kell, hiszen nem csak a szemünket és lelkünket, hanem egész szervezetünket bántja a narancsbőr.

A káros anyagokkal megtelt zsírsejtek egyre inkább megakadályozzák szervezetünk jól működését, mert lelassítják a nyirokkeringést, testünk méregtelenítő funkcióit, az anyagcserét. Így egyre inkább nehezebb tőle a szabadulás.

 

Arról már nem is beszélek, hogy mi lesz, amikor fel kell venni a fürdőruhát.....

 

Tengeri só és koncentrált természetes (növényi) hatóanyagokat tartalmazó masszázskrémek és olajok használatával és a hozzá tartozó kíméletes masszázstechnikával segíteni tudok neked a csökkenteni, megszabadulni a narancsbőrtől.

A természetes hatóanyagok bevitelével, és a masszázs jótékony élettani hatásaival elérjük, hogy a bőr alatti szövetek anyagcseréje, a mikrokeringés felgyorsuljon, a pangó víz, és méreganyag gyorsan távozzon, és hogy a zsírok nehezebben épüljenek be.

Mindezek mellett a bőr feltöltődik a neki szükséges tápanyagokkal, így folyamatosan egyre rugalmasabb, szebb, fiatalabb lesz.

 

Nem árulok zsákba macskát azzal, hogy a szóban forgó kezelést nem elég egyszer elvégezni. Igazán jó eredményeket kúra szerű alkalmazás esetén lehet elérni. Válts masszázsbérletet!