Arc-reflexológia és kristály arcmasszázs

2020.11.20 04:44

Arcunk, testünk-lelkünk térképe, ami megmutatja, hogy szervezetünk mely része van legyengülve, és árulkodik lelki, szellemi állapotunkról is.

De tudod-e, hogy az arc megfelelő reflexpontjait kezelve (pont mint a talpnál), jótékony hatást gyakorolhatunk mind a szervezetünk jól működésére, mind lelkiállapotunk javítására?

 

Tudod-e, hogy rendszeres általános arc-reflexológia kezelés igénybe vételével :

  •  megteremtheted a test-lélek-szellem egyensúlyát,
  •  elűzheted a fájdalmat, fáradságot,
  •  élvezheted jótékony stresszoldó hatását,
  •  megőrizheted, visszaszerezheted egészséged,
  •  büszkélkedhetsz bőröd rugalmasságával, szépségével, ránctalanságával,
  •  alkalmazásával javul a vér- és nyirokkeringés, felgyorsulnak a gyógyulási folyamatok, stb

 

Az arc-reflexológia módszere prof.Bui Quoc Chau által vezetett vietnámi orvos kutató csoport hosszas munkájának eredménye. Bizonyítottan működő, sokak által ismeretlen alternatív gyógymód, ami alkalmanként egy 30 perces, különleges, igazán jól eső, testnek és léleknek is hasznos kezelés, mely funkciójában, és fogásaiban is teljesen eltérő egy kozmetikai masszázstól.

Ajánlott bármelyik korosztálynak, hölgyeknek, és uraknak egyaránt.

 

Próbáld ki te is az élményt! 

Élmény, hiszen minden arc-reflexológia kezelés kiegészül egy kristály arcmasszázzsal. A gyógyító-energetizáló masszázs kristályok segítenek még hamarabb elérni a kívánt hatást, hozzájárul a kellemes relax-hoz. A kezeléshez extra (botox hatású) ránctalanító krémet használunk, mely a leghatékonyabb fájdalommentes fegyver a szarkalábak, redők és ráncok ellen. Már egyetlen kezelés is látható és érezhető pozitív változásokat eredményez.

 

 

Várlak szeretettel!